Vi hos MariEbbe tar personvern på alvor. Denne erklæringen gir deg oversikt over hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger på vår nettside, samt dine rettigheter i forbindelse med dette.

Navn og kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige

MariEbbe er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på mariebbe.no. Vi forsikrer at dine opplysninger behandles trygt og i samsvar med gjeldende lover og regler.

Formål med bruk av personopplysninger

Vi samler inn og behandler dine personopplysninger for følgende formål:

  • Utsending av bestilte varer
  • Kommunikasjon vedrørende bestillingen
  • Fakturering, kredittkontroll, betalingsoppfølging og sikker betaling
  • Feilretting, kundeservice og klagebehandling
  • Markedsføring av våre produkter til deg

Ved besøk på nettsiden vår uten kjøp, samler vi inn informasjon ved bruk av informasjonskapsler og/eller nettrafikkdata for å analysere brukermønstre. Denne informasjonen er anonym og brukes til å forbedre brukeropplevelsen.

Hvilke personopplysninger lagres?

For å kunne utføre bestillinger og holde deg oppdatert om leveransen trenger vi følgende personopplysninger: navn, adresse, e-post og telefonnummer. Ordreinformasjon lagres i 10 år av regnskapsmessige årsaker.

Ved betaling med kort deles betalingsopplysninger med våre betalingsleverandører kun for gjennomføring av betalingen.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, samt rett til å få korrigert eller slettet disse opplysningene. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Dersom du mener at vi ikke overholder dine rettigheter, kan du klage til Datatilsynet.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse på nettsiden vår, samt for analyse- og markedsføringsformål. Dette inkluderer tjenester som Google Analytics og målrettet annonsering på Facebook og Google. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, men vær oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten til nettsiden.

Endringer i personvernerklæringen

Den oppdaterte personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside med angitt dato for endring. Vi forbeholder oss retten til å endre erklæringen når som helst og uten forvarsel.

Har du spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss.